در کتابخانه و کتاب های بایگانی‌ سری واتیکان چه می‌گذرد – قسمت اول

کتابخانه واتیکان کتاب
در کتابخانه و کتاب های بایگانی‌ سری واتیکان چه می‌گذرد – قسمت اول

کتابخانه سری واتیکان قرن‌ها به خیال‌پردازی در میان مردم درباره کتاب های این ساختمان دامن زده است. نه فقط به واسطه تاریخ ویژه ای که دارد، بلکه به دنبال داستان ها و نظریه های توطئه ای که در فیلم های سینمایی و ادبیات داستانی به آن اختصاص داده شده است.
ناشر این کتاب فرصت بی‌نظیری پیدا کرد تا مطلبی درباره بایگانی های سری واتیکان تهیه کند. برای همین، به او دسترسی کامل به تالارهایی داده شد که پیش از این هیچ غریبه ای از دنیای بیرون ندیده بود.
این تالارهای مطالعه در ساختمان کتابخانه واتیکان است که هر ساله میزبان حدود 1500 دانشمند از سرتاسر جهان است که به اینجا می آیند تا کارهای پژوهشی و مطالعه انجام دهند، اما این آخرین جایی است که کسی اجازه دارد در محتوای بایگانی ها نفوذ کند.

سفر به درون کتابخانه واتیکان

برای نخستین بار، امکانی فراهم شد تا این فیلم را تهیه کنیم و ببینیم در آن سوی تالارهای مطالعه چه نهفته است. برج باد که از راه پله های باریک می توان به آن رسید پوشیده از نقاشی های دیواری و سقفی بود که به قرن شانزدهم میلادی بازمی‌گردد.
رصدهای نجومی از این تالار در واقع پایه شکل‌گیری تقویم میلادی امروزی شد سالنی که اصطلاحاً طبقه دانشگاهی نامیده می شود، یک سده بعد بوجود آمد.

یعنی زمانی که فرمان های مذهبی پاپ الکساندر هفتم صادر شد این تالارها دربرگیرنده تمام مجموعه ها یا کلکسیون هایی هستند که به مکاتبات رسمی مرتبط می شوند.

بنابراین سرچشمه بی همتایی برای مطالعه و بررسی رابطه میان کلیسای روم و حکومت های باستانی آن روزگار محسوب می گردند.

مطالب مرتبط:

کمدی الهی یا کمدی عاشقانه؛ نیم‌نگاهی به شاهکار دانته
چرا باید رمانی درباره نهنگ سفید و ناخدای پاچوبی بخوانیم؟! - موبی‌دیک
مزیت‌های مغز دوزبانه
گشت‌وگذار در فلسفه پا به پای کودکان

گشت‌وگذار در فلسفه پا به پای کودکان

گشت‌وگذار در فلسفه پا به پای کودکان وقتی برای کسی تعریف میکنم در مرکزی آموزشی مدیریت میکنم که فلسفه را به درون زندگی کودکان می آورد، بیشتر اوقات طرفم با دهانی باز و ابروهای بالارفته به من زل می زند و حتی گاهی لبش را با تردید کج میکند. آخر چ…
شوالیۀ مجنونی که دست ستمدیدگان را می‌گیرد. چرا باید چنین رمانی را خواند؟
آیا سرعت اندیشیدن انسان را می توان بطور دقیق اندازه‌گیری کرد؟
چرا آثار ویرجینیا وولف تا این اندازه شهرت پیدا کرده؟!