توضیحات
در کتاب مغز انسان در غذا آقای گری وِنک آشکار میکند که هر آنچه ما از دهان وارد بدنمان میکنیم، به دلیل اثراتی که برروی انتقالدهندههای عصبی ویژه مرتبط با رفتار، برروی افکار، احساسات و کردار ما تأثیر بسیار مستقیمی میگذارند.

هر فصل از کتاب مغز انسان در غذا به معرفی یک انتقالدهنده عصبی اصلی در رابطه با رفتار انسان میپردازد، نقش آن را در مغز شرح میدهد، پیشزمینههای خاموش و روشن شدن آن را بررسی میکند و در نهایت راهکارهایی برای اثرگذاری برروی آن از طریق مواد غذایی که مصرف میکنیم، ارائه میدهد.
بطور کلی، پیش از مطالعه کتاب مغز انسان در غذا شاید چنین پرسشهایی دربارۀ خوراکیها و نوشیدنیها به ذهنتان خطور کرده باشد:
- چرا خوردن شکلات تا این حد لذتبخش است؟
- آیا کارکرد تنها یک گروه کوچک از مواد شیمیایی واقعاً میتواند خوشحالی یا ناراحتی انسان را تعیین کند؟
- آیا ادویهجات خاصی میتواند قدرت حافظه را در دوران پیری بهبود بخشد؟
- آیا برای بیدار ماندن در طول شب یا هوشیار باقی ماندن لازم هست که قهوه بنوشیم؟
- چرا داروی بیهوشی مانند فنسیکلیدین بطور بالقوه میتواند مرگبار باشد؟
- آیا کشیدن سیگار به کاهش اضطراب کمکی میکند؟
- وقتی قادر نیستید متمرکز روی صندلی محل کار بنشینید و دقت کافی روی کارهایتان داشته باشید، چه خوراکیهایی باید مصرف کنید؟
- چرا مواد درمانی که برای سرماخوردگی عادی میخوریم باعث سستی و گیجی میشود؟
- آیا کمخوری به سالم ماندن مغز کمکی میکند؟
- قرصهایی که ادعا میشود هوش انسان را بالا میبرد چه عوارض جانبی احتمالی دارند؟
- چرا ترک سیگار اینقدر دشوار به نظر میآید؟
- چرا جادوگران در گذشته باور داشتند که میتوانند پرواز کنند؟!












