توضیحات
معرفی
کتاب سال 12 هفته ای در زمینه مدیریت زمان به قلم مایکل لنینگتون و برایان پی. موران، راهنمایی جامع برای ایجاد نتایج بهتر از طریق تمرکز عمیق بر روی فعالیتهای روزمره شماست. سال 12 هفته ای به فرایندی اشاره دارد که در عرصهی ورزش حرفهای نهادینه شده و بسیاری از قهرمانان جهان، امروزه از آن برای موفقیت و خودیاری استفاده میکنند.
اغلب سازمانها برای مدیریت زمان و افراد در چارچوب اهداف و برنامههای سالانه عمل میکنند؛ یعنی همان چرخه فعالیتهای دوازده ماهه. در عوض، کتاب سال 12 هفته ای به شما کمک خواهد کرد تا از ایرادها و بهرهوری پایین در تفکر سالانه جلوگیری کنید.
این کتاب به شکلی نوآورانه نشان میدهد که هر سال چگونه میتواند 12 هفته به طول بیانجامد. در این مدت، کسی وقت کافی ندارد تا تلف کند، پس فوریت افزایش مییابد، تمرکز بر روی امور حیاتی بیشتر میشود و نتایج برای موفقیت فوقالعاده خواهد بود.
خاستگاه اثر
مایکل لنینگتون و برایان پی. موران در برنامه خودیاری سال 12 هفتهای به شما خواهند فهماند که چگونه باید وضوح و تمرکز ذهنی خود را بر روی مهمترین امور پرورش دهید. همچنین مهار ساعتها و روزها را به چنگ بگیرید تا درآمد خود را در این شیوه مدیریت زمان افزایش دهید. در نهایت، میان اولویتهای کار و زندگی تعادل برقرار کنید، از اضطراب بکاهید و در زمانی به شدت کوتاه به اهداف بزرگ خود برای موفقیت دستیابی پیدا کنید.
درسهای سودمند فراوانی میتوان از روش سال 12 هفته ای آموخت. برای نمونه خواهید فهمید که چگونه باید نیروی نهفته در سال 12 هفتهای را برای پیشبرد نتایج بهبود یافته در هر حوزهای از زندگی و شغل خود بیدار کنید. این اثر هم به درد افراد عادی میخورد و هم مدیران سازمانی که به دنبال مدیریت زمان به شکلی موثر تر، بهبود کیفیت اجرا و تأثیرگذاری اقدامهای تجاری میگردند.
موران و لنینگتون هر دو کارشناسانی خبره در زمینهی اجرای موثر و پیادهسازی برنامهها هستند. آنها با روشی که در این کتاب ارائه میدهند دیدگاه هر فرد یا سازمانی را در مورد سال تقویمی به کلی دگرگون میکنند و مسیر پیشرفت مدیریت زمان به سوی موفقیت را با سرعتی سرسامآور هموار میسازند.
آنها در کتاب حاضر با نگاهی متفاوت به برنامهریزی، مدیریت زمان و رسیدن به اهداف به شما آموزش میدهند. یعنی اینکه چطور هر سال را به جای 12 ماه، 12 هفته در نظر بگیرید و بیشتر از هر وقت دیگری پیشرفت کنید.
دریاره مولفان
برایان پی. موران از نویسندگان و مربیان مشهور آمریکایی در حوزه موفقیت و خودیاری است که سخنرانیهایش به زبانهای گوناگونی ترجمه شده است. او دارای مدرک رشتهی مدیریت از دانشگاه ایالتی میشیگان است. وی بیش از 13 سال تجربه مدیریت اجرایی شرکتهای بزرگ را دارد.
برایان مشاور کسب و کارهای کوچک برای تبدیل شدن به شرکتهای بزرگ است. تجربه وی در توسعه مهارتهای فردی از جمله مدیریت زمان و راههای منحصر به فرد سال 12 هفته ای سبب شده تا کتابهایش یکی از پر فروشترین آثار نیویورک تایمز باشد.
مایکل لنینگتون نیز به گروههای مدیریتی و افراد مختلف کمک میکند تا به صورت موثرتر رهبری سازمانی و مدیریت زمان را اجرا کنند.
برخی نظرات دربارهی کتاب سال 12 هفتهای:
– تنها بزرگترین مانع محدود کنندۀ پیشرفت انسان، زمان است. سال 12 هفتهای یک نقشۀ راه به منظور حرکت پرشتاب، رسیدن به خروجی و نتایج ارائه میکند. سرعت اجرا، نیروی محرکه برای موفقیت محسوب میشود. برایان موران و مایک لنینگتون به شما کمک میکنند تا در این مسابقه برنده شوید. برای این که به طور کامل توانمندیهای خودتان را بشناسید، باید این کتاب را بخوانید. (جاش لینکنر)
– از منظر موران و لینینگتون، مسئولیت پذیری به عنوان تغییردهندۀ بازی محسوب میشود. اگر همۀ ما به این واقعیت برسیم که آزادی انتخاب، اساس مسئولیتپذیری است. این کلمه برای ما معنای کاملاً جدیدی خواهد گرفت. (کالی ریسلر و جودی دامپسون)
– تنها با استفاده از برنامۀ سال 12 هفتهای توانستم بهترین کارهای خود را از لحاظ فردی و حرفهای انجام دهم. (ویکو هرناندز)
– یکتاب سال 12 هفته ای یکی از بهترین کتابهایی است که در مورد چگونگی عملکرد نوشته شده و تاکنون خواندم. برای شما نیز مفید خواهد بود. (جک کراسولا)
– اصول و آیین مربوط به عملکرد بالا در این کتاب بیان شده که زندگی کاری و فردی شما را تغییر خواهد داد و در درون شما حس ضروری بودن انجام کارها را ایجاد خواهد کرد. (هاریس اس . فیشمن)
جملات برگزیده کتاب سال 12 هفتهای:
– اگر هر یک از ما کارهایی که توانایی انجام دادن آن را داریم، انجام میدادیم، واقعاً از خودمان شگفتزده میشدیم.
– در پشت هر دستاورد غیرممکن، آدم خیالبافی با رویاهای ناممکن وجود دارد.
– ما به خدا اعتماد داریم، بقیه باید برای اثبات حرفهایشان آمار ارائه کنند.
– یک ذره اقدام با ارزشتر از هزاران نظریه است.
– این که همانند مورچهها فقط مشغول باشیم کافی نیست، مسئله این است که مشغول چه چیزی هستیم؟
– چیزی به نام تعادل بین کار و زندگی وجود ندارد. انتخابهای کار و زندگی را خودتان ایجاد میکنید و با پیامدهایش رو به رو میشوید.
در بخشی از کتاب سال 12 هفتهای میخوانیم:
برای بیشتر مردم، تغییر فکر مهمترین نوع تغییر محسوب میشود. تغییر فکر دو جانبه است. اولین جنبۀ تغییر آن، خود را مواجه کردن با سنجش و فرار نکردن از آن به خاطر شرمساری است؛ شرایطی که اغلب موارد ایجاد میشود.
بله، درست است که آزمون برای ما ناخوشایند و زننده و در برخی اوقات حتی سخت است. و این که تلاشها را به حساب نمیآورد و موانع و چیزهایی که تمرکز حواستان را از بین میبرد مورد توجه قرار نمیدهد، یا هر گونه بهانه دیگری که بیاورید نمیپذیرد.
اما در انتهای امر، آزمون کمککننده و لازم است. بدون سنجش، روش دیگری نمیشناسید که از طریق آن بدون هیچ ابهامی بدانید تا چه اندازه پیشرفت داشتهاید. بدون داشتن آزمون، روشی برای دانستن این که این تطابقها فایده دارند یا نه وجود ندارد. بدون آزمون عملاً رسیدن به اهداف در برنامه سال 12 هفته ای غیرممکن است.
دومین جنبۀ تغییر فکر توجه بیشتر روی اقدامها نسبت به نتایج است. به خاطر داشته باشید، کنترل بیشتری روی اقدامهایتان نسبت به نتایجتان دارید. نتایج توسط اقدامها شکل میگیرند.
مدیریت زمان با موفقیت
برنامۀ هفتگی و کارتهای امتیازگذاری هفتگی روی اقدامهای شما تمرکز دارند. کارتهای امتیازگذاری مورد سنجش قرار میدهد که آیا چیزی که گفتید انجام دادید یا خیر، بطوری که کاری که انجام دادید مهمترین عامل برای رسیدن به اهدافتان در برنامه سال 12 هفته ای محسوب میشود.
در نتیجه، کارتهای امتیازگذاری هفتگی، صحیحترین پیشگویان آینده هستند. اگر با اطمینان اقدامهای مهم مربوط به روز و هفته را انجام دادید، نتایج به وقوع خواهند پیوست.
بنابراین، فرایند کمتر به انتهای نتیجه و بیشتر به اقدامهای روزانه بستگی خواهد داشت. علت این که کارتهای امتیازگذاری تنها اجرای شما را اندازهگیری میکنند و کاری به نتایج ندارند همین است.
قیمت اصلی 122000 تومان بود.104000 تومانقیمت فعلی 104000 تومان است.افزودن به سبد خرید
فهرست مطالب
گزیدهای از ستایشها برای کتاب سال 12 هفته ای
سخن ناشر
فصل اول: چالش
بخش اول: چیزهایی که فکر میکنید میدانید
فصل دوم: بازتعریف سال
فصل سوم: ارتباط عاطفی
فصل چهارم: دست از برنامهریزی سالانه بکشید
فصل پنجم: غنیمت شمردن هفته
فصل ششم: رویارویی با واقعیت
فصل هفتم: قصدمندی
فصل هشتم: مسئولیتپذیری به مثابه مالکیت
فصل نهم: علاقه در برابر تعهد
فصل دهم: عالی بودن در لحظه
فصل یازدهم: عدمتعادل خودخواسته
بخش دوم: سرهمبندی ابزارها
فصل دوازدهم: سیستم اجرا
فصل سیزدهم: چشماندازتان را پایهریزی کنید
فصل چهاردهم: برنامۀ 12 هفته ای خود را توسعه دهید
فصل پانزدهم: استقرار کنترل فرایند
فصل شانزدهم: نمرهدهی
فصل هفدهم: افسار روز گذشتۀ خود را پس بگیرید
فصل هجدهم: کسب مالکیت
فصل نوزدهم: تعهدهای سال 12 هفته ای
فصل بیستم: نخستین سال 12 هفتهای شما
فصل بیستویکم: افکار نهایی و هفتۀ سیزدهم