توضیحات
معرفی
کتاب فردا انجامش بده نگاهی به اصل مانیانا و اسرار دیگر در مدیریت زمان نوشته مارک فورستر است. این کتاب شما را با رویکردهایی بسیار کاربردی در سبک زندگی برای مدیریت زمان در سطحی فردی آشنا میکند که با تفکر رایج کنونی چندان شباهت ندارد.
قطعاً کتاب فردا انجامش بده به درد کسانی میخورد که به طور دائم برای تکمیل به موقع وظایف و تکالیف خود مشکل دارند. همینطور برای کسانی که به دنبال سبک زندگی منضبط میگردند.
رویکرد نوآورانۀ مارک فورستر به مدیریت زمان در این اثر آشکار میکند که الویتبندی وظایف هرگز برای برنامهریزی کافی نیست. او به جای الویتبندی، فهرستی از ایدههای تازه و جسورانه را پیشنهاد میدهد.
همچنین شکلهای بینظیری از ارتباطات را بیان میکند که برای گفتگو و مدیریت زمان موثر طراحی شدهاند. ماحصل نهایی این کار میتواند یک سبک زندگی کامل بر اساس اصل مانیانا باشد که میزان کارایی فرد را بهبود میبخشد و همزمان از اضطراب و فشار کاری میکاهد.
اندیشه مانیانا
فورستر شیوۀ کاملاً جدیدی برای مدیریت زمان اتخاذ کرده است. یکی از مهمترین نکتههای آن بیانگر این است که وقتی نسبت به انجام کاری متعهد میشویم، از آنجایی که ملزم به انجام هر کاری مرتبط با آن تعهد هستیم، اولویتبندی کارها جواب نمیدهد.
اکنون حتی از طریق معرفی برخی ایدههای جدید بنیادی، از جمله فهرستهای بسته در مدیریت زمان ، اصل مانیانا (به معنای فردا صبح) و فهرست کارهای آینده، از روشهای رسیدن به تمام کارها، موثرتر و کاملتر شده است.
کتاب فردا انجامش بده در کمک به مردم برای استفاده از روشهای جدید ارتباط موثر موفق است. به طوری که آنها با روشی برای مدیریت زمان و رسیدن به سبک زندگی کارا آشنا میشوند.
خلاصه این که مانیانا سیستم کاملی است که تقریباً تمام افراد را قادر میسازد در یک روز کاری تمام کارهای روزانه را انجام دهند.
مارک فورستر را بیشتر بشناسیم:
مارک فورستر متولد سال 1943، نویسندهای بریتانیایی در زمینه مدیریت زمان، سبک زندگی موثر و انضباط فردی است. او همچنین در همایشها و کارگاههای آموزشی، اندیشه و یافتههای خود را با دیگران در میان میگذارد.
فورستر همیشه گزینههای موجود در مدیریت زمان را با منوی غذاها در رستوران مقایسه میکند. او بیش از نویسنده دیگری در این اثر به معرفی اصل مانیانا به مثابه یک سبک زندگی پویا پرداخته است.
فورستر طی این سالها توانسته هزاران نفر را از طریق نوشتن کتاب ، سیمنار و آموزش جذب نماید، او همچنان به توسعه و اصلاح روشهای خود در زمینه مدیریت زمان ادامه داده است.
جملات برگزیده کتاب فردا انجامش بده
– داشتنِ انضباط خوب ارتباط کمی با موضوع شخصیت شما دارد بلکه به این موضوع بستگی دارد که سبک زندگی تان چگونه ساماندهی شده است.
– تنها به خاطر این که چیزی برای خوردن خوب است، دلیل نمیشود که باید آن را بخورید.
– اغلب، کار بیهوده نسبت به کار واقعی زمان بیشتری میگیرد.
– تنها به خاطر این که قبلاً آن کار را انجام ندادید، موقعیت شبه اضطراری را به عنوان موقعیت اضطراری تلقی میکنید.
– هرگز نخواهید توانست کسی را مجاب کنید تا به کارتان اولویتی بالاتر از آن دهد که خودتان میدهید.
– حیرتانگیز است که چقدر آسان فراموش میکنیم برای انجام کارها تنها کافیست اقدام کنیم.
در بخشی از کتاب فردا انجامش بده میخوانیم:
تا زمانی که سیستم درست برای پرداختن به کارهای جدید ورودی نداشته باشید، نمیتوانید به کارهای عقبافتادۀ خود بپردازید. وگرنه تمام پیشرفتی که میخواهید در کارتان داشته باشید، ایجاد کارهای عقبافتادۀ بیشتر است.
از خودتان بپرسید، اگر فهرست کارهای عقب افتادۀ من کاملاً مشخص باشد، آیا میتوانم آنها را به این ترتیب نگه بدارم؟ اگر جوابتان منفی است، نگاهی به چگونگی پرداختن به کار خود داشته باشید.
پرداختن به فهرست کارهای عقبافتادهای که تاکنون مرتب شده فایدهای نخواهد داشت. با استفاده از اصل مانیانا که تاکنون اشاره کردم، آسانترین شیوۀ پرداختن به ایمیلها، مقالهها و غیره، استفاده از روش دستهبندی است. در بقیۀ کتاب، چگونگی انجام این روش مدیریت زمان را با دستورالعملهای جزیی ارائه خواهم داد.
ادامه گزیدهای از کتاب
یکی از دلایلی که فهرست کارهای عقبافتاده در وهلۀ اول ایجاد میشود این است که توجۀ ما به کارهای بیهوده معطوف میشود. پیامهای ایمیلی بیهوده را بدون حتی باز کردن آنها درون آشغال بریزید.
اشتراکهای پیامهای جدیدی را که نمیخوانید لغو کنید. چیزی که به آن نیازی ندارید ننویسید. از خودتان این سوال را بپرسید، چرا این را دریافت میکنم؟ در صورتی که با حجم زیادی از کارهای جدید مواجه هستید، نگاهِ طبقهبندی روی آنها را حفظ کنید.
قیمت اصلی 120000 تومان بود.102000 تومانقیمت فعلی 102000 تومان است.افزودن به سبد خرید
فهرست مطالب
سخن ناشر
فصل اول: موضوع کتاب دربارۀ چیست؟
فصل دوم: اصول
فصل سوم: خلاق، منظم و کارا
فصل چهارم: چالش مرتبط با مدیریت زمان
فصل پنجم: کار واقعی در برابر کار بیهوده (وقتگیر)
فصل ششم: اضطراری، چه نوع اضطراری؟
فصل هفتم: فهرستهای بسته
فصل هشتم: اصل مانیانا
فصل نهم: دفتر یادداشت وظایف
فصل دهم: ابتکار عمل جاری
فصل یازدهم: کارهای آینده در برابر کارهای روزانه
فصل دوازدهم: تمام کردن کار روز
فصل سیزدهم: تداومِ حرکت رو به جلو
فصل چهاردهم: مطالب بیشتر دربارۀ پرداختن به پروژهها
فصل پانزدهم: اصلاح سیستمها
فصل شانزدهم: جمعبندی