توضیحات
کتاب خوردن برای زیبا ماندن – تغذیه با نگاهی نو برای مردان و زنانی که به دنبال زیبایی هستند
معرفی:
وقتی آدم در مورد واژۀ زیبایی میشنود، اولین تصوری که در فرهنگ عامه امروزی میکند اینست که زیبایی مخصوص بازیگرهاست که با عمل جراحی و کرمهای جادویی بدست میآورند. آنها قرار نیست هرگز پیر شوند، باید همیشه لاغر بمانند، پوست و دندان قشنگ داشته باشند. ما که جلوی دوربین نیستیم.
اما خُب، زیبایی در این کتاب تنها دربرگیرنده ظاهر موقتی برای جلب توجه دیگران نیست و ارتباطی به شغل افراد ندارد. در اینجا برروی نقشی تأکید میشود که تغذیه انسان در هر سن و موقعیت حرفهای در ارتقای زیبایی درونی و بیرونی ایفا میکند.
اتفاقاً تا جایی هم که ما فصل به فصل خواندیم، دستورتهیه غذاها آنقدر گیاهی، روستایی، حاشیهای و دور از زرق و برق شهری به نظر میرسند که گران نیستند و به راحتی با سادهترین سفره ایرانی سازگار میشوند. البته به دلیل تفاوت جغرافیایی، برخی مواد لازم را هم میتوان با موارد بومی مشابه جایگزین کرد.
نویسنده
دیوید وولف یکی از کارشناسان خبره در حوزۀ تغذیه است که در کتاب حاضر «خوردن برای زیبا ماندن» به توصیف شیوههایی برای پاکسازی بدن، رساندن مواد مغذی به مغز و زیباسازی درونی و بیرونی میپردازد. در این مسیر، او بیشتر برروی رژیم غذایی سرشار از مواد تازه و خام تأکید میورزد، یعنی تا حد امکان در کارخانه فرآوری نشده باشند.
درسهای پیشنهادی در این کتاب را میتوان برای بهبود زیبایی جسمانی، حس شادابی، سرزندگی، خوشخلقی و سلامت روانی هم در مورد مردان و هم زنان به کار گرفت. در واقع، آقای وولف در اینجا درباره زیبا ماندن سخن میگوید و اعتقاد دارد که انسان زیبا به دنیا میآید و این ظرفیت را دارد که حتی زیباتر هم باشد. همین حس تازگی عمیق در هر سنی به زندگی دلپذیر خانوادگی و شغلی منتهی میشود بدون آنکه نیاز باشد فرایند پیری را کندتر کرد.
کتاب «خوردن برای زیبا ماندن» حاوی نکتههایی کلیدی درباره زیباسازی بدن و ذهن از طریق رژیم غذایی سالم و سایر عوامل مکمل است. اگرچه نویسنده به کاوش در عرصۀ مراقبه، نقش یوگا در آرامش، خواب آسوده و روانشناسی زیبایی میپردازد، اما کتاب در اصل بطور عملی شیوههایی برای زیبا ماندن و زیبا شدن از راه تغذیه را پیشنهاد میکند.
رژیم غذایی
رژیم غذایی ویژه در اینجا بر پایۀ اصول خامخواری است و توصیهها همگی نمایانگر آخرین یافتههای علمی در رشتۀ تغذیه است. کتاب حاضر با ارائه توضیحاتی درباره واکنشهای شیمیایی بدن به عناصر گوناگون حاصل از مواد غذایی، فعالیت جسمی و خواب، راهنمایی سودمند برای رسیدن به زیبایی ماندگار از لحاظ ظاهری و معنوی فراهم میآورد.
برای نمونه، دستورتهیه بیش از 30 نوع غذای زیباساز در این کتاب شرح داده شده به اضافۀ جزئیاتی مفصل درباره مزیتهای هر قسمت از محتویات بشقابی که باید به ماندگاری زیبایی جسم و روح کمک کند.
در نهایت، کتاب با نثری بدون پیچیدگی دانشگاهی به نگارش درآمده، اما پاورقیهای توضیحی هم به یاری مترجم توانسته تا حدود زیادی به درک بعضی مفاهیم جاری در علوم تغذیه و آشنایی با خاستگاه مواد غذایی خارجی کمک کند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«رژیم زیبایی بسیار ساده است. فقط کافیاست چند نکته از این کتاب را به خاطر بسپارید و در زندگی روزمره خود دنبال کنید. نکاتی ساده که میتوانند تغییرات بزرگی ایجاد کنند. هرچه رژیم غذایی پیچیدهتر باشد، احتمال شکست آن نیز بیشتر است. به همین دلیل اطلاعات سادهای در این کتاب ارائه شده که میتوانید بلافاصله آنها را به کار ببندید.
واقعیت این است که با انجام پژوهشهای بیشتر محققان اطلاعات زیادی در رابطه با موادمغذی موجود در میوهها، سبزیجات، آجیلها، و دانهها کسب کردهاند. اطلاعات جدید در رابطه با ترکیبات موجود در این موادغذایی که منجر به بهبود بیماریهای مزمن و سرطانها یا کندشدن روند آنها میشوند، پیش از پیش محققان را تحت تأثیر قرار میدهد.
اما هیچگاه خبری خوب در رابطه با فواید گوشت نمیشنوید. مطالعات انجامشده نشان دادهاند که گوشتخواری منجر به آرتروز، آسم، سرطان، دیابت، بیماری قلبی، بیماری کبدی، مشکلات کلیوی و پوکی استخوان میشود.»
قیمت اصلی 152000 تومان بود.130000 تومانقیمت فعلی 130000 تومان است.افزودن به سبد خرید
فهرست مطالب:
مقدمه
درس 1: زیباییِ کیهانی
تقارن
الکترومغناطیس و عکاسی انرژی (روش کرلیان)
درس 2: تغذیه زیبایی
قدرت تصمیمگیری
مواد غذایی بدن ما را شکل میدهند
غذاهای گیاهی خام
آنزیمها
غذاهای پخته
مایعهای حیاتبخش
روغنهای نباتی و حیوانی
پخت و پز و ویتامینها
روغنهای فاسد
نظریۀ رادیکالهای آزاد
محصولات حیوانی
چربی حیوانی و پروتئین
گوش کنید و موفق شوید
درس 3: تعادل میان حالت اسیدی/قلیایی در بدن با راهکارهای ساده
نقش مواد معدنی
اصول عملکرد مواد معدنی
کتاب
اسیدیتهها و محرکهای آنها
نوع غذاها و اسیدی/قلیایی بودن آنها
سایر عناصر متعادلکننده اسیدی/قلیایی
درس 4: سه دسته اصلی غذایی
چربیها
کربوهیدراتها (قندها)
پروتئینها
درس 5: گزینههای ضروری برای داشتن یک رژیم زیبایی
با سرعت خودتان حرکت کنید
آب
ایجاد اسید هیدروکلریک
غذاها و سبزیجاتی که در خانه پرورش داده میشوند
غذاهای وحشی
آبمیوههای تازه
درست جویدن
ترکیبات غذایی مناسب
تنوع
بازیابی غرایز غذایی
پاکسازی روده
پاکسازی انگلی
آنزیمها
انقلاب پروبیوتیک
گوارش 101
درس 6: سمزدایی و تغییرشکل
پرواز ددالوس
نشانههای سمزدایی
چگونه میتوان نشانههای سمزدایی را کاهش داد یا سرعت بخشید
درسی برای کنارگذاشتن
سمزدایی فرآیندی شخصی است
کتاب
کاهش وزن
چگونه سلولیت را سریع برشدهیم
شما میتوانید تغییرشکل پیدا کنید
درس 7: رازهای زیبایی شیمیایی
نظریۀ عناصر
تغییر شکلهای بیولوژیکی
سیلیکون
گوگرد
متیل-سولفونیل-متان (اماسام)
آهن
منگنز و آهن
درس 8: موادغذایی زیبا کننده – به ترتیب حروف الفبا
آلوئهورا
ریشهباباآدم
نارگیل و روغن نارگیل
روغن نارگیل
خیار سبز
دوریان
انجیرها
دانه کنف
فندق
گزنه
زیتونها و روغن زیتون تهیهشده با روش خردکردن با آسیابسنگی
روغن زیتون
پیازها
پاپایا
دانههای کدوحلوایی
شاهی
درس 9: رژیم زیبایی
نکتههای کلیدی
برنامۀ مکملهای غذایی
برنامههای کاهش وزن
برنامۀ هفت روزۀ خام گیاهخواری برای کاهش وزن
درمانهای موضعی: غذایی برای پوست
درس 10: دستورالعملهای زیباکننده
نکاتی در مورد طرزتهیۀ خوراکها
سالادها
سسهایی برای مزهدار کردن سالادها
سوپها
آبمیوهها و اسموتیها
دسرها
منوی غذاهای خوشمزه
کتاب
درس 11: بدن زیبا
پوست
مو
ناخنها
دندانها
چشمها
صدای زیبا
درس 12: تأثیرات یوگا و خواب بر زیبایی
تأثیر خواب بر زیبایی
درس 13: روانشناسی روحی زیبا
فکر کردن به زیبایی
خنده
جریان زندگی
نتیجهگیری
پیوست (ب): غذاهای گیاهی که زیبایی را کم میکنند
در رابطه با تصاویر کرلیان
کاشت درختان میوه، راهی برای نجات زمین
کتابهای مرتبط:
- آشپزی آگاهانه; کتاب درباره دستورتهیه غذاهای خوشمزه و بدون گوشت برای بهبود سبک تغذیه
- کتاب شام خانوادگی در زمینه فرزندپروری و روانشناسی خانواده; تغذیه بچه ها
- کتاب نواحی آبی : مردمان جهانی که طولانی زندگی کردند و کمتر دچار بیماری شدند قسمت اول
- نواحی آبی; کتاب درباره درسهایی برای سبک زندگی، طول عمر، سلامتی
- پرورش هوش مالی; کتاب در زمینه پول و موفقیت