کتاب اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار نوشته نیل دگرس تایسن – 15 کتاب که فکر آدم را بازتر می‌کنند

کتاب اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار

کتاب اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار نوشته نیل دگرس تایسن – 15 کتاب که فکر آدم را بازتر می‌کنند

🔷

“به بیان ساده، ما در این کیهان زندگی نمی‌کنیم. کیهان درون ما زندگی می‌کند. ”

💡 سه‌شنبه‌های راوشید با 15 + 15 کتاب که فکر آدم را بازتر می‌کنند اما کنج برخی قفسه‌ها خاک می‌خورند، 15 تای اول ناداستان، 15 تای دوم داستان 💡

7) کتاب اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار نوشته نیل دگرس تایسن :

▶ می‌خواهید بدانید ما انسانها از چه جنسی ساخته شده‌ایم؟ در اینجا نیز دیدگاه کیهانشناختی پاسخی بزرگتر از حد انتظار ارائه می‌دهد.
عناصر شیمیایی موجود در کیهان در شعله‌های آتشی جوش می‌خورند که حاصل ستاره‌های پرجرمی هستند که زندگی خود را با انفجارهای مهیب پایان می‌دهند.
ستاره‌ها با این کار زرادخانه شیمیایی حیات که به شکلی که امروز می‌شناسیم غنی‌سازی می‌کنند. نتیجه چه می‌شود؟

چهار عنصر فراوان و از لحاظ شیمیایی فعال در کیهان یعنی هیدروژن، اکسیژن، کربن و نیتروژن در واقع چهار مولفه حیات برروی کره زمین هستند.

در این میان، کربن شالودۀ تمام زیست‌شیمی محسوب می‌شود. به بیان ساده، ما در این کیهان زندگی نمی‌کنیم. کیهان درون ما زندگی می‌کند. ◀

⭐⭐⭐

ماهیت فضا و زمان چیست؟ ما در کیهان چه جایگاهی داریم؟ امروزه ما کمتر وقت می‌کنیم درباره‌ی کیهان اندیشه کنیم. اخترفیزیکدان مشهور و محبوب جهانی، نیل دگراس تایسن، جهان هستی را در نوشتاری موجز و روشن، با زبانی طنزآمیز و گویا، به ما معرفی می‌کند.
این کتاب را می‌توانید در اثنای کار روزمره در هر جا و هر زمان مطالعه کنید. درحالی‌که منتظر دم کشیدن چای صبحگاهی یا رسیدن اتوبوس، قطار، یا هواپیما هستید،

کتاب اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار شما را با جدیدترین دانستنی‌های مربوط به کیهان آشنا می‌کند: از مهبانگ تا سیاهچاله‌ها، از کوارک تا مکانیک کوانتومی، و از جستجوی سیاره‌ها تا جستجو برای حیات در کیهان.
اخترفیزیک برای افراد بی‌قرار در سال 1398 توسط انتشارات مازیار ارائه شده و نسخه صوتی هم دارد.

یک متن آماده برای ترجمه چه خصوصیت_هایی دارد؟
ده دانشگاه برتر جهان برای ادامه تحصیل – قسمت اول
مغز مترجم شفاهی زبان – در مغز شگفت_انگیز آنها بر ترجمه چه می_گذرد؟
بومی سازی یا ترجمه – پنج تصور عمومی اشتباه درباره بومی سازی محتوا
ویژگی‌های یک چکیده خوب برای مقاله چیست؟

ویژگی‌های یک چکیده خوب برای مقاله چیست؟

وقتی افراد در وبسایتی مانند «ساینس‌دیرکت» به دنبال مقاله‌ای خاص جستجو می‌کنند، معمولاً نگاهی به فهرست مطالب مجله‌ها می‌اندازند یا از بخش نوار جستجو برای یافتن مقاله‌های علمی مربوط به موضوع مورد علاقه خود بهره می‌برند. در حالت عادی، از عنوان مقاله انتظار می‌رود که موضوع را تاحدودی روشن کند، اما برای جزئیات بیشتر باید وارد شوید و به چکیده مقاله نگاه کنید.
هزینه ترجمه زیرنویس فیلم چگونه محاسبه می‌شود؟
چرا باید تأمین محتوا برای بازاریابی کسب و کار را برونسپاری کرد؟