آموزه های آواگونه برای والدین – بریده متن از کتاب در زمینه رواشناسی خانواده
تماشای ویدیو به مدت 1 دقیقه
? “او در آموزه های آواگونه برای والدین نشان میدهد که تغییر در لحن صدا چطور میتواند رابطۀ میان پدرومادر و فرزندشان را بطور زیربنایی دگرگون کند.”
کتاب آموزه های آواگونه برای والدین : چگونه و با چه صدایی با کودکان حرف بزنیم، چه وقت گوینده باشیم و چه وقت شنونده
?
? دکتر وندی موگِل، سخنران نامآوازه، کارشناس فرزندپروری و یکی از نویسندگان پروفروش نشریه نیویورکتایمز است که در کتاب آموزه های آواگونه برای والدین راهنمایی اساسی برای هنر نوظهورِ حرفزدن با کودکان فراهم میآورد.
? او در آموزه های آواگونه برای والدین نشان میدهد که تغییر در لحن صدا چطور میتواند رابطۀ میان پدرومادر و فرزندشان را بطور زیربنایی دگرگون کند.
? اغلب والدین بطرز بینظیری از روی غریزه به سرپرستانی فوقالعاده تبدیل میشوند، اما وقتی نوبت به حرفزدن با کودک میرسد، بیشتر اوقات خراب میکنند. بمی صدای آنها اغلب غیرعمد بالا میرود و برای کودک طوری به گوش میرسند که انگار دارند غرغر میکنند، خشمگین و آزردهخاطر شدهاند و قصد دارند تنبیه کنند.
آموزه های آواگونه برای والدین
? در لحن و زبان بدنی که والدین از خود بروز میدهند، گاهی ناظران احساس میکنند که جای آنها با کودکان عوض شده است. دکتر وندی موگل در محل کار خود در دفتر مشاوره و روانکاوی خانواده بارها و بارها این الگو را در مراجعان خود مشاهده میکرد.
? او در نهایت تصمیم گرفت مجموعۀ موثر و کاربردی از آموزه های آواگونه برای والدین را گردآوری کند و این درسهای سودمند را با والدینی به اشتراک بگذارد که در برقراری ارتباط گفتاری با فرزندانشان مشکل دارند.
? همانطور که در آموزه های آواگونه برای والدین می خوانیم، نتایج شگفتانگیز بودند. تغییر در سبک آوایی والدین به تربیت کودکانی منتهی شد که رفتاری آرامتر پیدا کردند، با آگاهی بالاتری به حرفهای والدین گوش میسپردند، با گرمای عاطفی عمیقتری با اعضای خانواده ارتباط برقرار میکردند و در عین حال احترام مقابل حفظ میشد.